COMPETICIÓ DE NATACIÓ ADAPTADA A ALACANT 28/11/2021

El dia 28 de novembre es va realitzar, a Alacant, la XI Trobada Aquarium de natació adaptada, en la qual
van participar al voltant de 200 nedadors y nedadores de diferents localitats espanyoles. De Vinaròs
van participar els nedadors de competició de BAMESAD Sergi Ayza, Adrián Vicente i Agustín Chaler i la
nedadora María Díaz.
Sergi i Adrián porten molts anys competint, en canvi, per a Agustín era la segona vegada i per a María la
primera.  Malgrat això, tots i totes van afrontar la competició amb il·lusió i una mica de nervis, ja que des de fa
2 anys que no es realitzaven competicions.
Els nedadors i les nedadores de BAMESAD van arribar molt animats i animades i ho van donar tot en la competició, a pesar que
haguessin de sortir molt de mati (06:00h) per a arribar puntuals a la competició. Durant el matí
van obtenir molt bons resultats i fins i tot van millorar bastant les seves marques personals, sent els
resultats els següents:

Sergi Ayza 100 lliures i 100 esquena (2.15:86);

Agustín Chaler 50 braça (00.57:97) i 50 lliures (00.50:02);

María Díaz 50 braça (1.18:24) i 50 lliures (1.12:78);

Adrián Vicente 50 lliures (1.16:20).

Els nedadors i les nedadores van gaudir de la competició i al final van rebre una medalla pel seu esforç i
participació. A més, l’entitat organitzadora els va regalar una motxilla, diversos gadgets i una flor.
En general, va ser un dia molt intens i especial per als nostres esportistes, que ara més que mai estan
motivats i motivades per a afrontar la pròxima competició, que tindrà lloc a Onda el pròxim 18 de desembre.