Formació «Ofimàtica bàsica amb Google Drive»

Aquesta setmana hem portat a terme la formació en competències digitals “Ofimàtica bàsica amb Google Drive” de 25 hores, on les persones participants han après a crear i gestionar de manera eficaç els tipus de documents necessaris en la gestió ofimàtica en el núvol: documents de text, presentacions, fulls de càlcul, formularis i dibuixos, entre d’altres.

Les competències digitals són el conjunt de coneixements i habilitats que permeten un ús segur i eficient de les tecnologies de la informació i les comunicacions. Són competències transversals que permeten millorar l’ocupabilitat, reforçar l’aprenentatge, i fins i tot moure’s millor en qualsevol gestió quotidiana, cada vegada més digital.

I com a última activitat formativa d’aquest any, en el marc del programa d’Itineraris integrats d’inserció sociolaboral, per al dia 13 de desembre hi ha prevista una formació de 4 hores per a l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments sector d’alimentació

L’actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Hola, com et podem ajudar?