Resultats de les enquestes 2021

Les enquestes de satisfacció són una ferramenta molt útil com a procés de millora continua, tenint en compte que l’objectiu de qualsevol servei es satisfer les necessitats i expectatives de les persones usuàries.
Des de l’Associació de Persones amb Discapacitat Cocemfe Maestrat, vam implantar a finals de l’any 2018 el sistema de gestió de qualitat ISO 9001:2015 amb la finalitat de tenir tots els procediments de l’entitat planificats i entrar en un cercle de millora continua. Per aquesta raó des del 2019, tots els anys convidem a totes les persones usuàries dels nostres serveis i als socis i sòcies de l’entitat a contestar una enquesta de satisfacció. Amb l’anàlisi dels seus resultats podem identificar quins són els interessos de les persones que conformen l’entitat i també on veuen opcions de millora.
Volem agrair totes les aportacions que hem rebut de les enquestes contestades i rebudes, gràcies a les quals, dins del possible i amb els recursos disponibles, podem establir línees de millora acords a les peticions de les persones que reben els nostres serveis i donar resposta o al menys tenir-ho en compte com a objectius futurs.
El resultat de l’anàlisi de les enquestes de satisfacció de l’any 2021 és el següent:

 

 

El promig de satisfacció final es d’un 90,4.
Les peticions i suggeriments es poden resumir en 3 grups, baix de cadascun anotem les accions a dur a terme al respecte durant l’any 2022, sempre tenint en compte les possibilitats realistes de l’entitat i dels recursos dels que es disposa:

– Es demanden més activitats d’oci, culturals i de socialització

 • El campus d’estiu s’amplia a 5 dies a la setmana en lloc de 3.
 • Es trasllada el suggeriment a tot l’equip, per tal de reflexionar sobre el mateix i que es puguin idear accions al respecte encara que siguin a llarg termini, preparant un programa d’oci pel qual es pugui fer una captació de fons per a que es faci realitat.
 • Festa 20 aniversari Secció esportiva Bamesad
 • Un vegada passat l’estat d’alarma causat per la pandèmia, es reprendrà el dinar d’inici de temporada a setembre a l’ermita de Vinaròs.
 • S’organitzarà per a la setmana de la discapacitat, alguna activitat cultural y de oci.

– Es demanda més informació de la que es dona, i més comunicació dels resultats i amb les famílies:

 • Estem en procés de millora de la web de l’entitat, abans del mes d’octubre estarà el nou format de web amb més informació de l’entitat.
 • A les xarxes socials es publiquen totes les activitats que anem duent a terme, tant esportives, com d’inserció laboral i altres campanyes.
 • Les mateixes publicacions de les xarxes, les enviem per email a les sòcies i socis que ens han fet saber el seu email.
 • S’està estudiant la possibilitat de crear un grup de difusió telegram, per tal de donar informació de l’entitat.
 • S’està treballant en aconseguir una persona professional de la publicitat i el màrqueting perquè assumisca les funcions d’informació de les activitats de l’entitat així com els seus resultats.
 • Les famílies que necessiten informació de les activitats poden contactar amb els professionals de l’entitat.

 

– Es demanda millora en la piscina: més carrils, menys gent als vestuaris, aigua més calenta.

 • Cocemfe Maestrat traslladarà els suggeriments als responsables de la piscina.

Esperem que cada cop hi hague més persones que s’animin a aportar els seus suggeriments responent a les nostres enquestes i per mitja de la bústia de suggeriments que hi ha a la web i a la seu de Vinaròs.

Hola, com et podem ajudar?