Convenis amb Acciona i FCC Equal CEE

Cocemfe Maestrat signa dos convenis amb Acciona i FCC Equal CEE per al foment de la contractació de persones amb discapacitat.

El president de l’Associació de persones amb discapacitat Cocemfe Maestrat, Ramon Meseguer, ha signat dos convenis de col·laboració per a promoure la Responsabilitat Social Empresarial i afavorir la incorporació de les persones amb discapacitat al món laboral. Es va signar a Vinaròs amb el gerent del negoci de serveis urbans d’Acciona, Alex Ferrer, i a Benicarló amb el director d’FCC Equal CEE Comunidad Valenciana, Sergio Verner.

ACCIONA, és un grup global de desenvolupament i gestió de solucions sostenibles d’infraestructures, i FCC Equal CEE es dedica a la gestió i execució íntegra de Centres Especials d’Ocupació (CEE) i a la prestació de serveis auxiliars per a persones amb discapacitat. Totes dues han signat contractes, la primera amb l’Ajuntament de Vinaròs i la segona amb el de Benicarló, per a gestionar els serveis de neteja viària i de recollida de residus.

Aquests convenis es signen en el marc dels programes d’ocupació que porta a terme l’àrea d’inserció sociolaboral de Cocemfe Maestrat, i han sigut possibles gràcies a la col·laboració de les Regidories de Medi ambient de l’Ajuntament de Vinaròs i de  Benicarló.

Hola, com et podem ajudar?