PROGRAMA DE VOLUNTARIAT: HUI PER MI, DEMÀ TAL VEGADA PER TU

Aquest programa té la finalitat de crear i oferir un servei d’assessorament, supervisió i promoció actiu i continuo per a les persones voluntàries de l’Associació de Persones Amb Discapacitat Cocemfe Maestrat i de difusió social del servei i la figura de les persones voluntàries.

El voluntariat ha estat la base de l’associació des dels seus inicis, el motor que la va posar en marxa i que ha permès la seva evolució. Les persones voluntàries són una de les essències de la nostra entitat. 

Aquest any estem en la segona edició del programa. S’han dut a terme accions de promoció de voluntariat, com ara 6 entrevistes inicials (4 dones i 2 homes).

D’altra banda, hem participat en la nostra primera Assemblea de la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana, com a membres de la mateixa, celebrada el passat 7 de maig de 2022 a València.

Finalment, en aquest primer semestre de l’any, hem realitzat una formació en discapacitat: «Discapacitats: una altra mirada és possible», celebrada el passat 16 de juny de 2022 a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal de Vinaròs, amb un total de 7 persones assistents.

Seguim fent accions de captació de voluntariat a través de les xarxes socials i mitjançant la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana.

Aquesta programa ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana en les retencions del IRPF i gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló.Hola, com et podem ajudar?