PROGRAMA DE VOLUNTARIAT “HUI PER MI, DEMÀ TAL VEGADA PER TU” COCEMFE MAESTRAT

Aquest programa té la finalitat de crear i oferir un servei d’assessorament, supervisió i promoció actiu i continuo per a les persones voluntàries de l’Associació de Persones Amb Discapacitat Cocemfe Maestrat i de difusió social del servei i la figura de les persones voluntàries.

Durant aquest mes de setembre, hem realitzat xerrades de promoció, difusió i captació de voluntariat pels pobles de la nostra comarca. Dilluns 12 hem visitat Rossell i dimecres 14 Traiguera. En aquestes xerrades, hem comptat amb el suport de la Mancomunitats del Baix Maestrat, i amb la col·laboració dels ajuntaments de les localitats.

Destaquem el treball en xarxa amb la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana, amb la qual col·laborem en un projecte innovador de voluntariat en municipis menuts. Es tracta d’impulsar qualsevol tipus de voluntariat en entorns rurals, oferint formació bàsica a les persones voluntàries, així com assessorament sobre plans de voluntariat per a entitats i ajuntaments i suport en la difusió i sensibilització.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, també gràcies a les retencions del IRPF de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Hola, com et podem ajudar?