ENS CONNECTEM?

Ja fa quasi un any que vam començat a realitzar el programa. Ens Connectem?, que ens ha permès treballar personalment amb un nombre de persones molt elevat que han après cadascuna al seu ritme i segons les seves necessitats temes de l’entorn digital que els ha sumat en la seva carrera cap a l’empleavilitat.
Estem molt satisfets del treball que s’ha realitat i que encara continuarem realitzant.
Hem fet també formacions en què s’ha treballat la cerca d’informació i tractament de la informació per internet, i també la realització de tràmits electrònics. D’aquesta manera em ates necessitats d’aproximació a internet més bàsiques, i d’altres ja més avançades i que atorguen mes autonomia d’acció i comunicació amb les administracions públiques.
Volem agrair a la Fundació «la Caixa», ja que gràcies al seu suport i finançament ha estat possible realitzar aquest itinerari i aquestes formacions.
Deja una respuesta

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Hola, com et podem ajudar?