Política de privacitat

Política de privacitat

Activitats de l’Associació de Persones amb Discapacitat Cocemfe Maestrat

Protecció de dades personals


Dades de contacte del responsable: Antonio Jesus Gombau Esteller i correu electrònic de contacte info@gombau.net

Els teus drets de protecció de dades
Com exercitar els teus drets: Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de Cocemfe Maestrat o a l’adreça de correu electrònic indicat en l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per a sol·licitar l’exercici dels drets següents:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a Cocemfe Maestrat si aquesta empresa està tractant les teves dades.
Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, i en aquest cas únicament seran conservats per Cocemfe Maestrat per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret a oposar-te al tractament: Cocemfe Maestrat deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, tret que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de continuar tractant.
Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, Cocemfe Maestrat et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
Dret a l’esborrat de les dades: i excepte imperatiu legal s’esborraran després de la teva confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Cocemfe Maestrat està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Seguretat de Cocemfe Maestrat (indicat a dalt) o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals
En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc web. Només has d’enviar un correu electrònic a i sol·licitar-lo. O pots fer-ho aquí mateix:

Conservació de les dades
Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservats sense termini de supressió. Dades dels clients de la botiga en línia: El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracti a la nostra botiga en línia. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se fins a:

4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i sig. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…);
5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…
10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa. Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa. Dades d’usuaris pujats per Cocemfe Maestrat a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

Secret i seguretat de les dades
Cocemfe Maestrat es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraços, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació d’aquests.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Cocemfe Maestrat com a titular de Cocemfe Maestrat , o a tercers amb motiu de la utilització de dita.

Bretxes de seguretat
Cocemfe Maestrat adopta mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant Cocemfe Maestrat no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

Malgrat això, per a tractar de garantir la seguretat i privacitat de les teves dades personals, Cocemfe Maestrat disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar-se alguna bretxa, Cocemfe Maestrat es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

Quina informació recaptem dels usuaris i per a què els utilitzem
Tots els productes i serveis oferts en el lloc web ACocemfe Maestrat remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per a efectuar registres d’usuari, subscripció a newsletter i/o comandes de compra.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per a tractar les seves dades personals amb els fins indicats. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades
Web i hosting: Cocemfe Maestrat compta amb un xifratge SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Cocemfe Maestrat ha contractat a https://dinahosting.com/

Dades recaptades a través de la web: Les dades personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Cocemfe Maestrat és titular.

Ens arribarà la teva IP, que serà usada per a comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per a detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives a la seva ISP.
Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Formulari de comentaris: En la web existeix la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Existeix una cookie que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-los en cada nova visita i a més es recullen internament l’adreça d’email, nom, web i l’adreça IP.

Les dades estan emmagatzemades en els servidors d’https://dinahosting.com/

Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa.

Formulari de compra: Per a accedir als productes i serveis oferts a la nostra botiga en línia, l’usuari disposa d’un formulari de compra subjecte a les condicions de contractació especificades en la nostra política comercial i condicions de contractació on se li requeriran dades de contacte i de pagament.

Les dades estan emmagatzemades en els servidors d’https://dinahosting.com/

Recopilem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació pot incloure, i no sols això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i altres necessaris per a poder processar les teves comandes. La gestió d’aquestes dades ens permet:

Enviar-te informació important del teu compte/demanat/servei.
Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.
Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client, i verificar la teva identitat.

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fas una comanda, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teva ubicació.
Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la teva sessió està activa.
Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les .
Adreça d’enviament si demanes costos d’enviament abans de fer la compra mentre la teva sessió està activa.
Cookies essencials per a fer el seguiment dels continguts del teu carret mentre la teva sessió està activa.
Correu i contrasenya del teu compte per a permetre’t accedir al teu compte, si tens una.
Si crees un compte guardem el teu nom, adreça i telèfon, per a usar-los en els teus futurs demanats.

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és https://dinahosting.com/

Missatgeria instantània: Cocemfe Maestrat no presta servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line.

Prestadors de serveis de pagament: A través de Cocemfe Maestrat, pots accedir, per mitjà d’enllaços, a llocs web de tercers, com PayPal o Stripe, per a realitzar pagaments dels serveis prestats per Cocemfe Maestrat. En cap moment el personal de Cocemfe Maestrat té accés a les dades bancàries (per exemple, el número de targeta de crèdit) que facilitis a dites terceres.

Contingut incrustat des d’altres webs
Els articles o productes de Cocemfe Maestrat Esteller poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, usar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis: Uns certs serveis prestats a través del lloc web Cocemfe Maestrat poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licitis.

Xarxes socials
Presència en xarxes: Cocemfe Maestrat compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que Cocemfe Maestrat durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Cocemfe Maestrat podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas Cocemfe Maestrat extraurà dades de les xarxes socials, tret que s’obtingués puntual i expressament el consentiment de l’usuari per a això.

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Cocemfe Maestrat t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE
Emmagatzematge i xifratge. Cocemfe Maestratutiliza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.

Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Cocemfe Maestrat es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.

Xarxes Socials. Cocemfe Maestrat fa ús de les xarxes socials estatunidenques YouTube, Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en els quals Cocemfe Maestrat tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura Cocemfe Maestrat o comparteixen amb aquesta.

Prestadors de pagament. Perquè puguis pagar a través de PayPal, Redsys o Stripe, Cocemfe Maestrat enviarà les dades estrictament necessàries d’aquells a aquests processadors de pagament per a l’emissió de la corresponent sol·licitud de pagament. La teva informació està protegida d’acord amb la nostra política de privacitat i cookies.

En activar una subscripció o facilitar les teves dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privacitat i cookies. Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, Cocemfe Maestrat té accés a:

Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI/CIF i dades de pagament. En tot cas Cocemfe Maestrat es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web Cocemfe Maestrat com el present avís legal.
Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris
L’accés i/o ús de Cocemfe Maestrat atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Cocemfe Maestrat.

En la utilització de Cocemfe Maestrat l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Cocemfe Maestrat o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Cocemfe Maestrat Esteller o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de Cocemfe Maestrat.

Política de cookies


Què és una cookie?
Una cookie és un fitxer inofensiu que es descarrega en el teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip.

Així, hi ha cookies que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, l’operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

Què NO ÉS una cookie?
No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.

Quina informació emmagatzema una cookie?
Les cookies no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com a targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el teu DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no t’associa com a persona si no al teu navegador web. De fet, si navegues habitualment amb Internet Explorer i proves de navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome veuràs que la web no s’adona que ets la mateixa persona perquè en realitat està associant al navegador, no a la persona.

Què ocorre si desactivo les cookies?
Perquè entenguis l’abast que pot tenir desactivar les cookies et vam mostrar uns exemples:

No podràs compartir continguts d’aquesta web en Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.
El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals, com sol ocórrer a les botigues en línia.
No podràs accedir a l’àrea personal de la web, com per exemple El meu compte, o El meu perfil o Les meves comandes.
Botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.
No serà possible personalitzar les teves preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.
El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit en la web, la qual cosa dificultarà que la web sigui competitiva.
No podràs escriure en el blog, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts. La web tampoc podrà saber si ets un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.
No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, la qual cosa reduirà els ingressos publicitaris de la web.
Totes les xarxes socials usen cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.

Quins tipus de cookies hi ha?
1. Tipus de cookies segons l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin, podem distingir:

Cookies obligatòries: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes través de les cookies.

En el cas que les cookies siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a cookies pròpies.

Cookie DART
Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per a publicar anuncis en Cocemfe Maestrat.
Pots inhabilitar l’ús de la cookie de DART del sistema d’anuncis de Google accedint al centre de privacitat de Google.
A més, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar cookies individualment. Disposes de més informació sobre les Cookies en: Wikipedia

Web Beacons
Aquest lloc pot albergar també web beacons (també coneguts com a web bugs). Els web beacons solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els web beacons serveixen i s’utilitzen d’una forma similar a les cookies.

A més, els web beacons solen utilitzar-se per a mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un lloc. Disposes de més informació sobre els web beacons en: Wikipedia

Cookies de tercers
En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de manera anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única fi de millorar els nostres serveis.

Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades

Hola, com et podem ajudar?

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, también puede consultar nuestra política de privacidad en el siguiente enlace política de privacidad pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Ir al contenido