PROGRAMA D’ AUTOAJUDA I AJUDA MÚTUA

Si ets sòcia o soci de la nostra associació pots beneficiar-te d’aquest servei. T’ oferim l’oportunitat de rebre Suport Psicològic i Assistència Psicològica individual i/o grupal. Treballem per l’afrontament eficaç de problemes, increment dels recursos personals i protecció de l’autoestima i l’autoconfiança.
Els Grups de Suport, Autoajuda i Ajuda Mútua són dirigits per una professional qualificada que proporciona guia i assessorament per tal de garantir una oportunitat de reflexió crítica mútua, proporcionar models de conducta i exemples de vida, així com la creació d’ estratègies efectives per a l’afrontament eficaç de problemes. Per tant, aquestes intervencions fomentem
el suport social, generant un potencial de canvi positiu en la salut i millora de la capacitat d’avaluar les situacions problemàtiques i estressants de forma més realista.

Volem destacar els grups de “Família i Discapacitat” dirigit a familiars de persones amb discapacitat, i el grup d’“Autogestors”, composat per joves amb discapacitat intel·lectual.

Per a més informació consulta amb la nostra treballadora social. 

Col·laboren: Conselleria de Sanitat i Salut Pública, Diputació de Castelló, Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en les retencions del IRPF, Ajuntaments de Vinaròs i Benicarló i Peníscola, i Caixa Rural de Benicarló.

Hola, com et podem ajudar?