Èxit de la Jornada de Responsabilitat Social i Voluntariat, organitzada per Cocemfe Maestrat i celebrada ahir al Vinalab.

La Jornada del matí es va desenvolupat al voltant del voluntariat, amb la presència de Vinacae, Cocemfe Maestrat, la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana i David Roca, amb excel·lents aportacions des de diferents vessants, com és la social, àmbit de la salut i també educativa i preventiva.

A la tarda, Cemex Alcanar ens va donar a conèixer els seus projectes centrats en la sostenibilitat a diferents nivells, com el mediambental  i social i finalment, Domingo García-Marzà ens va fer una exposició sobre el concepte de Responsabilitat Social, Ètica i empreses.

Amb unes 40 persones assistents, vam generar debat en torn el Voluntariat i la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de sensibilitzar i promocionar entre la ciutadania aquests dos valors.

També vam comptar amb l’assistència al càtering del alumnat del Baix Maestrat. Gràcies també a ells i elles per la col·laboració.

Agrair l’assistència de totes les persones, ponents, moderadors i representats d’entitats i organismes públics. Desitgem que aquesta jornada hagi estat profitosa per tothom!

Recordem que es publicarà en xarxes la gravació de la Jornada, per a totes aquelles persones que no hagin pogut assistir.

Aquesta Jornada ha estat possible gràcies a les subvencions atorgades per la Conselleria d’Igualtat i Politiques Inclusives, Diputació de Castelló i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i també gràcies a l’Ajuntament de Vinaròs.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Hola, com et podem ajudar?